allstarbasket.gr

Η ταινία-έπος των Μάκη Αγγελόπουλου – Τάσου Μπουλμέτη, 1968, έπειτα από την επιτυχημένη προβολή της στην Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα, στα φεστιβάλ του Σίδνεϊ, της Μελβούρνης και της Αδελαϊδας, ταξιδεύει στη Γερμανία και ακολούθως σε Λιθουανία και Λουξεμβούργο!

Στο Μόναχο, την Πέμπτη 14/11, στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Κινηματογράφου (Griechische Filmwoche München) «θα ανοίξει» τη διοργάνωση, με επίσημο καλεσμένο το θρυλικό πλέι μέικερ της «Βασίλισσας» του 1968, και κορυφαίο επιστήμονα Χρήστο Ζούπα.

Ακολουθεί η προβολή στη Στουτγάρδη, στις 17/11, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ομογενών «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» σε συνεργασία με την Hellas Filmbox Berlin.

Η (νεότερη) είδηση είναι, ότι η ΑΕΚ BC δέχθηκε πρόσκληση από την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Λιθουανίας και η ταινία θα προβληθεί στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Αθλητικών Ταινιών (Lithuanian Sport Film Festival), που θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2019.

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, 21 και 22 Ιανουαρίου, η ταινία θα προβληθεί στο Λουξεμβούργο, από την Ελληνική Κινηματογραφική Λέσχη Λουξεμβούργου.