H oνοματοδοσία αίθουσας της Sunel Arena προς τιμή και αναγνώριση του Νίκου Μπαμπανικολού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από την ΑΕΚ.
Τα αποκαλυπτήρια στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ (ΣΠΑΚΑ), στο κλειστό, στα Άνω Λιόσια, πραγματοποίησε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Βetsson BC και ιδρυτικό μέλος του ΣΠΑΚΑ, Μάκης Αγγελόπουλος.
Και το όνομα αυτής… Αίθουσα «Νίκος Μπαμπανικολός».
Όπως τονίζει η ΑΕΚ, “η αίθουσα «βαφτίστηκε» με το βαρύ ονοματεπώνυμο του απερχόμενου Προέδρου του ΣΠΑΚΑ, του γηραιότερου Πρωταθλητή της Ιστορίας μας, του αγαπημένου μας Νίκου Μπαμπανικολού.
Ήταν η ελάχιστη αναγνώριση από πλευράς των μελών του Δ.Σ. του ΣΠΑΚΑ και της ΑΕΚ Βetsson BC στην προσφορά του.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών προσκεκλημένων, παλαιμάχων αθλητών του ενδόξου Συλλόγου μας, ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΑΕΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ Βetsson BC, Aλέξης Αλεξίου, ο διοικητικός ηγέτης του Τμήματος Χάντμπολ και αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, o «Πατριάρχης» του ρεπορτάζ της ΑΕΚ Φαίδων Κωνσταντουδάκης.
Επίσης, η Πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, Χριστίνα Σούκερη, ο Πρόεδρος της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ, Κυριάκος Χήνας, ο πρώην Γ.Γ.Α. και πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής, οι «κιτρινόμαυροι» παράγοντες, Μιχάλης Αρτόπουλος, Ζαχαρίας Καμαρίκος, Πάνος Μιχαλόπουλος, ο εμβληματικός «Ενωσίτης» Αλέξανδρος Μαργαρίτης, ο εκπρόσωπος του Τμήματος Στίβου, παλαιός αθλητής Κώστας Τζίβας.
Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι Συλλόγων Παλαιμάχων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Πανελληνίου κλπ., και η κα. Χρυσούλα Κουράση, εκπρόσωπος του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.
Από πλευράς ΑΕΚ Betsson BC, παρόντες ήταν επίσης ο Γενικός Διευθυντής, Κώστας Κώτσης και ο Operations & Ticketing Manager, Παναγιώτης Μάντζος. Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Project Manager της ΑΕΚ BC Academy, Επαμεινώνδας Ζούζουλας.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Διευθυντής Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε. της AEK Betsson BC και ιδρυτικό μέλος του Σ.Π.Α.Κ.Α., Γιώργος Νικολάου.
Η σημερινή ήταν η 4η ονοματοδοσία στη Sunel Arena.
Έχουν προηγηθεί, η Αίθουσα Τύπου «Φαίδων Κωνσταντουδάκης», το «Γυμναστήριο Stevan Jelovac» καθώς και η SUNEL Arena, όπως ονομάστηκε το κλειστό στα Άνω Λιόσια.
Δείτε τη photo gallery από την όμορφη εκδήλωση της ΑΕΚ: