Η ομάδα της Μαρίνα Μάλκοβιτς, κόρης του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ήταν καταιγιστική στην τρίτη περίοδο, όπου με επιμέρους σκορ 21-6, ξέφυγε με 22 πόντους διαφοράς.
Η Μεγάλη Βρετανία, που αποτέλεσε την έκπληξη του Eurobasket, έμεινε στα 2/20 τρίποντα και δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ στον αγώνα.
Η Σόνια Πέτροβιτς είχε 14 πόντους και 13 ριμπάουντ για τη διοργανώτρια Σερβία που πανηγύρισε το μετάλλιο στο Βελιγράδι.
Η Νεβένα Γιοβάνοβιτς πρόσθεσε άλλους 11 για τη σερβική ομάδα, στην οποία μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής και δέκα από τις 11 έπαιξαν περισσότερο από δέκα λεπτά!
[caption id="attachment_85435" align="aligncenter" width="768"] Η Τέμι Φαγκμπένλε[/caption]
Για τη Μεγάλη Βρετανία η μεγάλη της πρωταγωνίστρια στο Eurobasket 2019, Τέμι Φαγκμπένλε είχε 23 πόντους με 9/13 σουτ, αλλά ήταν μόνη.
Τα δεκάλεπτα: 25-16, 40-33, 61-39, 81-55.