Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς θέλει μια ακόμα νίκη, στο μάξιμουμ των τριών αγώνων που απομένουν, ώστε να κατακτήσει τον τίτλο και να επιστρέψει στην Euroleague.
Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν άψογος και οδήγησε στο σκοράρισμα τον Ερυθρό Αστέρα έως την τρίτη περίοδο όπου έφτασε τη διαφορά στους 22 πόντους 76-54.
Ο Έλληνας φόργουορντ έφτασε σε εκείνο το σημείο τους 17 πόντους με 4/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα σε μόλις 12:57 συμμετοχής!
O Περπέρογλου τραυματίστηκε στην τρίτη περίοδο και την Δευτέρα θα φανεί τη σοβαρότητά του.
Δείτε το buzzer beater τρίποντο του Περπέρογλου στη λήξη της πρώτης περιόδου, στο παρακάτω video:
https://youtu.be/5P80QZqfGO0
Παρόντες στο γήπεδο ήταν και οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος με τον Χρήστο Μπαφέ. Μετέβησαν το μεσημέρι στο Βελιγράδι για επαφές με συλλόγους που συμμετέχουν στην Αδριατική Λίγκα, καθώς η συμμετοχή του Ολυμπιακού, θα πρέπει να περάσει από τη Γενική Συνέλευση των ομάδων της Αδριατικής.
Ο Κέι Σι Ρίβερς πρόσθεσε 16 πόντους για τον Ερυθρό Αστέρα που είχε 25/30 δίποντα και 12/25 τρίποντα!
Πρώτος σκόρερ της Μπούντουτσνοστ, του Γιάσμιν Ρέπεσα, ήταν ο Γκόρντιτς με 11 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 26-19, 54-38, 76-54, 107-69
Ο τρίτος τελικός διεξάγεται στις 17/4 στο Μαυροβούνιο κι αν χρειαστεί τέταρτος θα γίνει πάλι στην έδρα της Μπούντουτσνοστ στις 19/4.
Εάν χρειαστεί 5ος τελικός θα γίνει στο Βελιγράδι τη Μ.Δευτέρα 22 Απριλίου.