Προμηθέας-Παρί

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Άντονι Κάουαν, πρωταγωνιστή του αγώνα κόντρα στην Παρί, ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Αρχικά ο τεχνικός του Προμηθέα Πάτρα είπε στη συνέντευξη Τύπου: “Παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση, διανύει πολύ καλή περίοδο ατομικά, δεν είναι μόνο το σημερινό παιχνίδι, αλλά και το προηγούμενο πολύ μεγάλο.

Αποκτά πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Το ίδιο και οι συμπαίκτες του προς αυτόν. Νομίζω ότι θα είναι περιττό να προσθέσω οτιδήποτε άλλο γιατί θα το χαλάσω”.

Έπειτα ρωτήθηκε για τα playoffs του EuroCup: “Ειλικρινά δεν έχουμε φτάσει τόσο μακριά. Είχαμε πει από την πρώτη μέρα και πολλές φορές στη συνέχεια ότι “δεν θέλω να ακούω τίποτα για τον επόμενο αν δεν τελειώσουμε”. “Μαλώνω” και τα παιδιά, εντός εισαγωγικών.

Οπότε δεν έχουμε φτάσει τόσο μακριά. Δεν έχουμε μπει βαθιά, τουλάχιστον σ’ αυτό το κομμάτι. Δεν είδα καθόλου τα αποτελέσματα, είναι σημαντικό κάθε παιχνίδι.

Η ομάδα μάχεται και παλεύει, πολλές φορές ακόμη και σε ήττες. Ο κόσμος το εκτιμάει αυτό, το θαυμάζει. Σαν αθλητές και προπονητές πρέπει να κάνουμε τα πάντα, να παλεύουμε εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες.

Ο κόσμος αυτό το σέβεται, το εκτιμάει. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και ο τρόπος που αγωνίζεται θέλω να πιστεύω ότι αρέσει”.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος: