Χαρακτηριστικά, ο Ηλίας Ζούρος επεσήμανε ότι το μεγαλύτερό του παράπόνο είναι ότι «δεν μείναμε όλοι μαζί, δεν παίξαμε σαν ομάδα στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο».
Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του κόουτς των «κυανερύθρων» ήταν οι εξής: «Συγχαρητήρια στην Τουρκ Τέλεκομ και στον κόουτς Τζαν για τη νίκη τους. Ήταν ένας σκληρός αγώνας για εμάς και δεν υπάρχουν πολλές κουβέντες που θα ήθελα να πω.
Είχαμε βέβαια αρκετές απουσίες καθώς δεν ήρθαν τρεις παίκτες, ενώ ο Χαντς επίσης είναι με τραυματισμό. Παράλληλα ήταν και δύο νέες προσθήκες που μόλις την παραμονή του αγώνα έφτασαν στην Άγκυρα.
Μετά το πρώτο ημίχρονο, δεν μείναμε όλοι μαζί. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο παράπονό μου. Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε σαν ομάδα, αλλά πήγαμε σε ατομικές προσπάθειες κι αυτό είναι λάθος.
Αυτός ο αγώνας τελείωσε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, με τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και να ετοιμαστούμε για τον αγώνα του Σαββάτου»