Οι Κόρι Χίγκινς, Γιαν Βέσελι και Άλεξ Αμπρίνες αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού από την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους "πονοκεφαλιάζει", ωστόσο οι δύο πρώτοι τουλάχιστον δεν δείχνουν να υποφέρουν.
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Χίγκινς βγήκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στη μέση τους τελευταίους μήνες.
Ομοίως ο Βέσελι, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, εξ ου και η απόφαση του ιατρικού τιμ των "μπλαουγκράνα" να προφυλαχθεί, προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή επιβάρυνση.
Αντίθετα, ο Αμπρίνες, ως γνωστόν, έχει υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και το επικρατέστερο σενάριο τον θέλει να χάνει τους δύο πρώτους αγώνες με τη Ζαλγκίρις.