Οτούρου (14π., 9ρ.), Μπράιαντ (12π.) και Λάρκιν (11π., 6r.) οδήγησαν την Εφές στο "διπλό" στην Unipol Arena, ενώ πολύ καλός στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ο Μπομπουά (7π.).
Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ήταν ο Κορντινιέ με 16 πόντους και τον ακολούθησε ο Σενγκέλια με 12, ο οποίος ήταν αμφίβολος πριν από τον αγώνα, αφού δεν είχε παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα.
Ο Γουίλ Κλάιμπερν έμεινε άποντος (0/3 σουτ) στο ντεμπούτο του στη Euroleague με τη φανέλα της Βίρτους, κόντρα στην πρώην ομάδα του! Ήταν η πρώτη φορά που έμεινε άποντος μετά από 219 αγώνες στη διοργάνωση!
Η Εφές έκανε εντυπωσιακό τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου, παράλληλα με την αντίστοιχη εκκίνηση στο β' μισό.
Από το 34-27 για τη Βίρτους στο 18', ισοφάρισε 36-36 στο ημίχρονο κι έφτασε στο +11, 36-47 μετά από 3:44 στη Γ' περίοδο, με πρωταγωνιστή τον Ελάιζα Μπράιαντ, σε ένα απίθανο επιμέρους 2-20!
Το καμπανάκι χτύπησε πολύ δυνατά για τη Βίρτους που με 18-4 προσπέρασε 54-51 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου.
Όμως, στο τελευταίο δεκάλεπτο η Εφές ήταν πολύ καλύτερη και με πρωταγωνιστές τους Λάρκιν, Μπομπουά έκανε ένα επιμέρους 15-25 και έφτασε στη νίκη με το τελικό 67-76.
Τα δεκάλεπτα: 21-15, 36-36, 52-51, 67-76
H στατιστική του αγώνα με ένα κλικ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ