Ο Μπράιαν Γουίντχορστ, ανέφερε σε podcast την πληροφορία του, για επιθυμία του Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνει ανταλλαγή, πριν αρχίσει η τρέχουσα σεζόν.
Την αποκάλυψη έκανε σε μια περίοδο όπου η συζήτηση άνοιξε και πάλι, μετά το σερί ηττών των Μπακς και παράλληλα την κίνηση του Γιάννη να διαγράψει σχεδόν όλες τις αναρτήσεις από λογαριασμό του στα ΜΚΔ.
«Οι Μπακς τηλεφώνησαν στους Νικς και ζήτησαν προσφορά για τον Γιάννη, επειδή ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο τούς το ζήτησε» είπε ο Γουίντχορστ.
«Μετά ο Γιάννης φαίνετα να δεσμεύτηκε να συνεχίσει στους Μπακς όμως όπως βλέπετε, δεν πάνε καλά, έχουν 1-5 χωρίς τον Γιάννη και 9-8 με αυτόν στη σύνθεσή τους. Θα αλλάξει η οπτική που τα βλέπει;» διερωτήθηκε ο Γουίντχορστ.