Αυτό είπε ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς τα ξημερώματα της Τετάρτης στο podcast, Bucks+, εκφράζοντας την ελπίδα, να είναι μικρότερος ο χρόνος απουσίας του.
"Δεν ξέρω τι βαθμού είναι η θλάση, αλλά γνωρίζω ότι δεν είναι κι η πιο βαριά, οπότε αυτά είναι καλά νέα για μας.
Ωστόσο, θα λείψει για περίπου δύο εβδομάδες. Ελπίζω να είναι και λιγότερο" είπε ακριβώς ο Ρίβερς για την κατάσταση του Γιάννη.
Ο Αντετοκούνμπο υπέστη θλάση στη βουβωνική χώρα στον προχθεσινό αγώνα του Μιλγουόκι στο Κλίβελαντ και αποχώρησε στο δεύτερο δωδεκάλεπτο.
Χθες έκανε μαγνητική που επιβεβαίωσε τη θλάση.
"Ρώτησα τον Γιάννη την πρώτη φορά που έπιασε τον προσαγωγό του αν είναι όλα καλά και μου είπε ναι", εξήγησε ο Ρίβερς.
"Αλλά στη συνέχεια τον είδα άλλες δύο φορές να ενοχλείται και αντιληφθήκαμε ότι υπάρχει πρόβλημα" πρόσθεσε.