Ο Γιάννης έμοιαζε ασταμάτητος ξανά στον Καναδά αυτήν τη φορά, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου έκανε ένα μεγάλο double-double κι έχασε το triple-double για τρεις ασίστ!
Είχε 31 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά, πήρε 20 ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 7 τελικές πάσες για να κάνουν οι Μπακς το 2/2 στην εκκίνηση της νέας περιόδου.
Ο απολογισμός του ήταν 9/12 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 7/12 ελεύθερες βολές παίζοντας 37:36.
Έκανε θραύση στη ρακέτα του αντιπάλου, όπου επέμεινε, κάνοντας μόλις δύο μακρινά σουτ όλη τη βραδιά, σε ένα πολυ κλειστό κι απαιτητικό παιχνίδι που είχε 19 εναλλαγές προβαδίσματος και 14 ισοπαλές!
Στους δύο πρώτους αγώνες στη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Αντετοκούνμπο έχει καταγράψει 68 πόντους, 34 ριμπάουντ, 12 ασίστ.
Πλάι του είδε τον Κόουλ Άντονι να σημειώνει 9 από τους 23 πόντους του στην τελευταία περίοδο, ενώ 20 πόντους πρόσθεσε ο Γκάρι Τρεντ Jr..
Το Μιλγουόκι έπαιξε χωρίς τον τραυματία Κέβιν Πόρτερ Jr., που πιθανόν να χάσει και κάνα-δυο από τα επόμενα παιχνίδια τους, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε ο Θανάσης.
Για τους Ράπτορς, ο Μπράντον Ίνγκραμ πέτυχε 29 πόντους, ο Αρ Τζέι Μπάρετ 20 και ο Ιμάνουελ Κουίκλι 19.
Τα δωδεκάλεπτα: 19-27, 54-52, 86-86, 116-122
Tα highlights του αγώνα:
{https://www.youtube.com/watch?v=fBFd_8W44lY}