Στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς, η ομάδα του Ζούγρη κυριάρχησε ξανά με 100άρα, προηγήθηκε με 55-35 στο ημίχρονο και χρησιμοποίησε συνολικά 13 παίκτες.
Ο Βαγγέλης Ζούγρης αγωνίστηκε για δέκα λεπτά και πέτυχε 4 πόντους με 1/1 δίποντο, 2/2 βολές. Πήρε 4 ριμπάουντ, τα τρία επιθετικά, έδωσε μια ασίστ, κι έκανε ένα κλέψιμο και 2 φάουλ.
Μάλιστα ο προπονητής του, Πατ Κέλσι, τον μνημόνευσε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από τον αγώνα, τονίζοντας ότι τα τρία επιθετικά του ριμπάουντ σε δέκα λεπτά, ήταν δείγμα αφοσίωσης και συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες του, είτε άρχισαν τον αγώνα, είτε ήλθαν από τον πάγκο.
Πλέον οι «Κάρντιναλς» του Λούιβιλ έχουν μπροστά τους τον ιστορικά μεγάλο τους αντίπαλο, καθώς στις 12 Νοεμβρίου αντιμετωπίζουν εντός έδρας το Κεντάκι.