Ταλέντα

Το επιτελείο του AllStar Basket ξεχώρισε τα 50 μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και σας τα παρουσιάζει στο τεύχος 352 που κυκλοφορεί από τις 7 Νοεμβρίου.

Αναζητώντας την απάντηση στο ερώτημα, για το εάν υπάρχει μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ ξεψαχνίσαμε τις μικρές ηλικίες, τα παιδιά που είναι έτοιμα να κάνουν τώρα το ξεπέταγμά τους και να αποτελέσουν τους μεγάλους πρωταγωνιστές της επόμενης ημέρας στο αγαπημένο μας άθλημα!

Πριν από 25 χρόνια το ελληνικό μπάσκετ ζούσε με την αγωνία της αντικατάστασης της μεγάλης γενιάς του 1987. Και όλοι έψαχναν τον επόμενο Γκάλη, τον επόμενο Γιαννάκη, τον επόμενο Φασούλα, τον επόμενο Φάνη. Προφανώς και δεν βρέθηκαν ποτέ! Βρέθηκαν όμως στη διαδρομή ο Παπαλουκάς, ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης.

 

Ταλέντα
Το εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου

 

Οι δύο πρώτοι είναι ήδη ευδοκίμως τερματίσαντες και ο Σπανούλης οδεύει προς τη δύση της μεγάλης καριέρας του. Τα επόμενα 4-5 χρόνια είναι φανερό ότι στο ελληνικό μπάσκετ θα κυριαρχήσει η γενιά των 90άρηδων, η οποία με κάθε μέτρο σύγκρισης είναι μακράν η πιο επιτυχημένη φουρνιά που παρήγαγε το εργοστάσιο του ελληνικού μπάσκετ.
Υπάρχει όμως συνέχεια;

Ακριβώς αυτή την απάντηση προσπαθούμε να βρούμε και να δώσουμε στο τεύχος Νοεμβρίου. Η Ελλάδα είχε, έχει και θα έχει μπασκετικό ταλέντο. Αρκεί να βρεθεί τρόπος και ευκαιρίες να αξιοποιηθούν όλοι αυτοί οι παίκτες.

Διαβάστε αναλυτικά στοιχεία για τους 50 κορυφαίους Έλληνες πιτσιρικάδες στο τεύχος του AllStar Basket που κυκλοφορεί!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.