Μια αγωνιστική που συμπληρώνει το 1/3 της κανονικής περιόδου και θα θα διεξαχθεί σε έξι δόσεις!
Το Σάββατο (29/11) διεξάγονται άλλες τρεις αναμετρήσεις με κοινή ώρα έναρξης στις 17:00, (Σοφάδες-Πρωτέας Βούλας, ΝΕ Μεγαρίδος-Αιγάλεω και Δόξα Λευκάδας ΒΙΚΟΣ COLA-Πανερυθραϊκός), τη Δευτέρα (1/12) το παιχνίδι Ψυχικό-Λαύριο Boderm (18:30 -ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ), την Τετάρτη (3/12) στις 20:00 θα γίνει το Δάφνη-Evertech Παπάγος, ενώ μια εβδομάδα μετά (10/12) θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΓΕΧ-Vikos Ιωαννίνων.
Στον σημερινό αγώνα, που μεταδίδεται διαδικτυακά σε stream που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου, τα Τρίκαλα αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα!
«Το ματς της Πέμπτης θεωρείται για εμάς ένας ακόμα τελικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Παίζουμε με μια δύσκολη ομάδα που βγάζει πολύ ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω δίνοντας όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας θα καταφέρουμε να βγάλουμε αντίδραση και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη», τόνισε ο 20χρονος σούτινγκ γκαρντ των Τρικαλινών, Παναγιώτης Αργυρούλης.
Οι φιλοξενούμενοι μετά την επικράτηση επί της Νίκης Βόλου φιλοδοξούν να φτάσουν στο 6-4 ρεκόρ.
«Η τελευταία αναμέτρηση εξελίχθηκε καλά και για μένα και για την ομάδα μου.
Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συνταγή και με τα Τρίκαλα. Κάθε φορά μπορεί να υπάρχει άλλος παίκτης που θα είναι ηγέτης. Να κάνουμε το πλάνο του προπονητή μας και να μείνουμε μακριά από τις τελευταίες θέσεις.
Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη», δήλωσε ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ της ομάδας των Πεύκων, Ντάρλιστον Ντούμπαρ.
Διαιτητές του σημερινού αγώνα που διεξάγεται στο Κατσιμήδειο είναι οι Νικολαΐδης, Μπακάλης, Αναστασιάδης.
Το Live Stream:
{https://www.youtube.com/watch?v=0I4HqcJ52bw}