Οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας κορονοϊού δεν επιτρέπουν κόσμο στα γήπεδα του Καναδά έως την τελευταία ημέρα του Ιουνίου, με τον αγώνα της Εθνικής μας, να είναι προγραμματισμένος στις 02:05 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης 30 Ιουνίου.
Όλη η πρώτη αγωνιστική θα γίνει χωρίς κόσμο και από την 1η Ιουλίου κι έπειτα θα υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας φιλάθλων, σε μικρά ποσοστά χωρητικότητας του Βικτώρια Μεμόριαλ Αρένα.
Η Εθνική μας παίζει πρώτα με τον Καναδά και μετά με την Κίνα (ξημερώματα Παρασκευής, πάλι στις 02:05).
Ανάλογα με τα αποτελέσματά της κι εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση, θα παίξει στα χιαστί με τον άλλον όμιλο του Προολυμπιακού, στον οποίο βρίσκονται οι Τσεχία, Τουρκία, Ουρουγουάη.