Απών θα είναι ο άτυχος Ζακ Ντάρκο-Κέλι, ο οποίος, όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, υπέστη θλάση τρίτου βαθμού στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου μύος αριστερά και αναμένεται να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Την αποστολή του Ηρακλή απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Ντι Τζέι Φάντεμπερκ, Τζάστιν Ράιτ-Φόρμαν, Κάιλ Φόστερ, Κρις Σμιθ, Νίκος Τσιακμάς, Μάριος Πουλιανίτης, Δημήτρης Μωραΐτης, Λανς Γουέαρ, Κώστας Καμπουρίδης, Βασίλης Χρηστίδης, Κόουλ-Τζον Σύλλας και Αλέξανδρος Κομνιανίδης.
Ευγενειάδης: “Να παραμείνουμε συνεπείς στο πλάνο”
Ο συνεργάτης του Ζόραν Λούκιτς, Σταύρος Ευγενειάδης δήλωσε για τον αυριανό αγώνα:
“Ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας, όπως όλα στον φετινό μαραθώνιο της GBL απέναντι στο Μαρούσι.
Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια άκρως ταλαντούχα ομάδα, η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα και σαφώς θα θέλει να βγάλει μια αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες.
Από την πλευρά μας, θέλουμε να διατηρήσουμε την ίδια διάθεση, ενέργεια και συγκέντρωση στο αμυντικό μας πλάνο, αλλά και να παραμείνουμε συνεπείς στο επιθετικό μας πλάνο, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για ένα θετικό αποτέλεσμα”.