Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε δυναμικά στο Youtube ανοίγοντας την ντουλάπα με τα αμέτρητα παπούτσια που συλλέγει, ξεχώρισε τα αγαπημένα του και ανακοίνωσε ένα τεράστιο giveaway με ένα ζευγάρι αξίας 50.000 ευρώ.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς δημοσίευσε το πρώτο του βίντεο μετά από επτά χρόνια, στο οποίο παρουσίασε την τεράστια συλλογή που διαθέτει από παπούτσια. Μαζί του ήταν και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, με τα δύο αδέρφια να ρίχνουν τρομερές ατάκες.

“Όταν ήμουν στην Ελλάδα δεν μπορούσα να τα αγοράσω. Σκεφτόμουν ότι αν γίνω παίκτης του ΝΒΑ θα αγοράσω όσα περισσότερα μπορώ. Είναι τρελό ότι δεν τα αγόρασα ποτέ. Μου τα έκαναν δώρο”, ανέφερε γελώντας και παραδέχτηκε πως δεν έχει φορέσει ούτε τα μισά.
Ωστόσο, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος όταν παρουσίασε δύο από αυτά τα ζευγάρια που δεν έχει φορέσει ποτέ: Εκείνο που απεικονίζει την οικογένειά του, αλλά και το δώρο της συζύγου του Κόμπι Μπράιαν, Βανέσα, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της κόρης τους, Τζίτζι.

Στο ίδιο βίντεο ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό, μέσω του οποίου θα δωρίσει ένα ζευγάρι μεγάλης αξίας σε έναν τυχερό ή μία τυχερή, τονίζοντας, μάλιστα, ότι θα το παραλάβει από τον ίδιο.

Δείτε το βίντεο: