Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εξερχόμενος από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με τη λήξη του διοικητικού συμβουλίου.

Δηλώσεις έκανε κι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, εξερχόμενος από τα γραφεία. Αναφέρθηκε στην επικύρωση της βαθμολογίας, αλλά και στην προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ που εκκρεμεί. Πιο αναλυτικά…

Συζητήσαμε όλα τα θέματα. Είναι σημαντικές οι αποφάσεις για την κεντρική διαχείριση, την βία και την διαιτησία. Για να ξεκαθαρίζουμε, για να μιλάμε για αναδιάρθρωση πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Σύμφωνα με την νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ μπορούσε να επικυρωθεί. Όταν το συζητάμε είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα που υπάρχει. Δεν μπορούσε να επικυρωθεί γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είχε κατέβει με την Κύμη και καλέστηκε για απολογία την Παρασκευή. Είχε προθεσμία 48 ώρες να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, η προθεσμία τελείωσε χθες και σύμφωνα με την νομική υπηρεσία μπορούσε να επικυρωθεί.

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει για την σύνθεση της Επιτροπής. Το ΑΣΕΑΔ θα βγάλει αρνητική ή θετική απόφαση. Αυτό δεν επηρεάζει την συνέχεια για τις ομάδες. Κάτω από την θέση 8 οι παίκτες έχουν φύγει όλοι. Νομίζω ότι υπάρχουν κανονισμοί για το τι πρέπει να γίνει αν δεν κατέβει ο Ολυμπιακός στα playoffs”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.