Στη νίκη των Νικς επί των Μπακς στη Νέα Υόρκη, ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, μετά από ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, πέρασε επιδεικτικά πάνω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (σ.σ. θύμισε τη φάση του Άλεν Άιβερσον με τον Τάιρον Λου), κάτι που ενόχλησε τον “Greek Freak”.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης ρωτήθηκε αν τον πείραξε η κίνηση του Χεζόνια και έδωσε μια απάντηση που άφησε έκπληκτους όλους τους δημοσιογράφους: “Ω ναι, θα τον χτυπήσω στα καρύδια (σ.σ. αρχ@@@@) την επόμενη φορά“, είπε ο Giannis!

Ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν και καλό θα ήταν για τον Χεζόνια να προσπαθήσει να αποφύγει τα πολλά πολλά μαζί του…

Δείτε την επίμαχη φάση και την εκπληκτική απάντηση του Γιάννη στον δημοσιογράφο!

Δείτε επίσης την αποθέωση που γνώρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για μια ακόμα φορά από τους Έλληνες έξω από το Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν! Παρά την ήττα, ο Έλληνας σούπερσταρ υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με Έλληνες οπαδούς που ταξίδεψαν από την Ελλάδα, αλλά και ομογενείς, μετά το παιχνίδι!