Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επέστρεψε μετά από απουσία λίγων ημερών στους Μιλγουόκι Μπακς, κι ο αδελφός του Γιάννης, εξέφρασε τη χαρά του!

Όπως τόνισε ο Γιάννης στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με το Σαν Αντόνιο, τα ξημερώματα της Πέμπτης, η ενέργεια του Θανάση έλειψε από τους Μπακς και πώς επικρατούσε… ησυχία!

Οι Μπακς και ο ίδιος ο Θανάσης, δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες για τα αίτια της απουσίας του, παραπέμποντας σε προσωπικό ζήτημα.

Ερωτηθείς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είχε τον Θανάση στο πλευρό του, είπε:

“Αφορά σε όλους, δεν είναι μόνο ο Θανάσης. Όταν κάποιοι χρειάζονται χρόνο μακριά από την ομάδα, για προσωπικούς λόγους, για δικό τους θέμα, από την πρώτη μέρα ο οργανισμός μάς το επιτρέπει. Μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση, μέχρι να λυθεί το όποιο ζήτημα.

Το να έχω τον αδελφό μου, πλάι μας, είναι σπουδαίο. Όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους.

Στα παιχνίδια που δεν ήταν εδώ, η ενέργειά μας, ήταν εκτός λειτουργίας!

Είναι σπουδαίος άνθρωπος και η ενέργειά του είναι πάντα ψηλά, πάντα ελέγχει πώς είναι η κατάσταση όλων, μιλάει σε όλους.

Όταν οι προπονητές έχουν ένα play ή ένα σχέδιο, εξηγεί σε όλους τους παίκτες πώς παίζουμε, τους εξηγεί τα πράγματα. Τις πρώτες φορές τον ακούς, αλλά μετά τον θεωρείς δεδομένο. Στα παιχνίδια που απουσίασε, η ομάδα ήταν τόσο ήσυχη!

Δεν μιλούσε κανείς και όλοι αναρωτιόντουσαν πού είναι ο Θανάσης. Τότε αντιλαμβάνεσαι πώς βοηθάει, ότι είναι συνεχώς στο αυτί σου και να σου θυμίζει να πας στο post ή να είσαι επιθετικός ή να βοηθήσεις στην άμυνα, να είσαι στο ζωγραφιστό. Συνεχώς υπενθυμίζει σε όλους κάτι. “Μπρουκ, έχεις άλλα πέντε σουτ να πάρεις”!

Είναι σπουδαίο και χαίρομαι που είναι αδελφός μου. Είναι μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε και χαίρομαι που επέστρεψε. Αναμφίβολα είμαι ευτυχής που επέστρεψε”.

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεων του Γιάννη για τον αδελφό του:

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα highlights του Γιάννη στη νίκη των Μπακς επί των Σπερς (video)