Έτοιμοι για το ταξίδι στο Κάουνας και το Final-4 της EuroLeague είναι στην Μπαρτσελόνα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να δίνει το σύνθημα.

Ο Λιθουανός τεχνικός μάλιστα, θα έχει στη διάθεση του και τον Γιαν Βέσελι, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπωρούσε.

“Δεν μπορούμε να σκεφτούμε το δεύτερο παιχνίδι. Υπάρχει μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης, πρέπει να κάνεις ό,τι είναι δυνατό για να προκριθείς στον τελικό και μετά θα δεις το επόμενο ματς. Είναι σημαντικό να είναι όλοι καλά για τις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θα τα δώσουμε όλα” δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Και πρόσθεσε: “Δεν σκέφτομαι πώς να σταματήσω τον Ταβάρες, αλλά πώς να σταματήσω τη Ρεάλ και τις αρετές της. Απέναντι σε καλές ομάδες πρέπει να ρισκάρεις σε ορισμένες καταστάσεις και υπάρχει μια μέση λύση μεταξύ των πραγμάτων. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο τον Ταβάρες. Η Μαδρίτη έχει πολύ ταλέντο. Μπορεί να λείπουν οι Ντεκ, Πουαριέ και Γιαμπουσέλι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Ρεάλ θα είναι χειρότερη. Έχει μια μεγάλη και ποιοτική ομάδα.

Όσον αφορά το Κάουνας, το Final Four είναι στο σωστό μέρος λόγω της αγάπης που έχουν οι Λιθουανοί για το μπάσκετ . Θα είναι μια υπέροχη διοργάνωση”.