Η συνέντευξη του Νίκολα Γιόκιτς λίγο πριν γίνει draft ξαναήρθε στην επικαιρότητα, κατά τη διάρκεια της οποία τόνιζε πως δεν σκέφτεται το ΝΒΑ αλλά ομάδες Ευρωλίγκας όπως τον Παναθηναϊκό!

Ο Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος επελέγη το 2014 στον δεύτερο γύρο του draft, έχει πλέον κερδίσει δύο βραβεία MVP ενώ οδήγησε τους Νάγκετς στους πρώτους τελικούς της ιστορίας τους.

Μία συνέντευξη, ωστόσο, που είχε δώσει ο ίδιος λίγο πριν μπει στο ΝΒΑ, κατά τη διάρκεια του γνωστού αγώνα ανάδειξης ταλέντων «Nike Hoop Summit», έγινε viral.

Ο 19χρονος τότε Γιόκιτς παραδέχθηκε πως δεν έχει καμία φιλοδοξία να παίξει στο ΝΒΑ, όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή αισθανόταν ότι δεν μπορεί να παίξει σε τόσο κορυφαίο επίπεδο. Αντίθετα, δήλωσε πως θεωρούσε πιο πιθανό ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε μία ομάδα Ευρωλίγκας, “όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός”.

“Δεν σκέφτομαι πολύ το ΝΒΑ, όλοι θέλουν να παίξουν εκεί, ίσως καλύτερα σε κάποια μεγάλη ομάδα της Ευρωλίγκας όπως την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ ή τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω, αλλά το ΝΒΑ είναι το ΝΒΑ”, είχε απαντήσει συγκεκριμένα ο σπουδαίος Σέρβος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SportsCenter (@sportscenter)