Στην παρουσία του κόσμου ποντάρει αρκετά ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Καντζούρης, προκειμένου η «Ένωση» να επικρατήσει της Χάποελ Ιερουσαλήμ τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 17:30) στα Άνω Λιόσια για να κυνηγήσει την πρόκριση στο τρίτο παιχνίδι εκτός έδρας.

“Έχουμε μπροστά μας μία αναμέτρηση, στην οποία υπάρχει ως παράγοντας το «πρέπει». Στους περισσότερους αγώνες αυτής της κατηγορίας και αυτής της ισχύος, έχουμε δείξει, ωστόσο, ωριμότητα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Είναι αυτονόητο, ότι θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα Ιεροσόλυμα” υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός του «δικεφάλου» για την «μάχη» με τους Ισραηλινούς.

Και συνέχισε: “Προερχόμαστε από μία αναμέτρηση, που δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Θα πρέπει να φροντίσουμε όλοι, ώστε να είμαστε προσεκτικοί στα κρίσιμα σημεία του αγώνα με την Χάποελ, έτσι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα, που επιδιώκουμε. Θα θέλαμε να είμαστε πλήρεις, δεν είμαστε. Έχουμε μάθει σ’ αυτή τη συνθήκη. Σίγουρα, κάθε απώλεια είναι πρόβλημα, πολύ περισσότερο σ’ αυτή τη φάση. Όπως έχω πει, όμως, είμαστε εδώ για να δίνουμε λύση στα προβλήματα. Μέσω της ομαδικής λειτουργίας και της καλύτερης εκτέλεσης, θα μπορέσουμε λοιπόν να δώσουμε αρκετές λύσεις στην ομάδα μας”.

Τέλος, αναφέρθηκε στον κόσμο για τον οποίο είπε: “Η παρουσία του κόσμου είναι ιδιαίτερα σημαντική, όπως είναι άλλωστε κάθε φορά. Ακόμη συζητάμε μέσα στην ομάδα την ατμόσφαιρα, που ζήσαμε στην αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ, όταν και καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ενέργεια, που μας δίνει ο κόσμος μας είναι αξιοσημείωτη, και τον περιμένουμε ξανά, για να μας συμπαρασταθεί σ’ αυτό το παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά για την ευρωπαϊκή μας πορεία”.