Μπουντενχόλζερ

Με ανάρτησή του στο Instagram, o Μάικ Μπουντενχόλζερ ευχαρίστησε τους Μιλγουόκι Μπακς για αυτά τα “πέντε φανταστικά χρόνια”.

Θυμίζουμε ότι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχαιρέτισε και ευχαρίστησε τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο οποίος απολύθηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς μετά τον αποκλεισμό από τους Μαϊάμι Χιτ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Coach Bud:

Μιλγουόκι, σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ!!!

Ήταν πέντε φανταστικά χρόνια για μένα και την οικογένειά μου. Η πόλη και όλος ο οργανισμός των Μπακς μάς αγκάλιασαν και μας φέρθηκαν σαν οικογένειά τους. Η ζεστασιά των ανθρώπων και οι φιλίες που δημιουργήσαμε εδώ, έδωσαν περισσότερο νόημα στη ζωή μας εκεί που πραγματικά έχει αξία, στην καθημερινότητά μας.

Μαζί κερδίσαμε πολλά. Πήραμε πρωτάθλημα, το πρώτο σε 50 χρόνια. Οι αναμνήσεις από την παρέλαση, με όλη την πόλη να γιορτάζει με την ομάδα, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Οι παίκτες των Μπακς ήταν οι καλύτεροι για να συνεργαστείς καθημερινά. Οι τέσσερις πυλώνες, ο Γιάννης, ο Κρις, ο Τζρου και ο Μπρουκ, πρόσφεραν θεμέλια και ηγεσία στην ομάδα. Γύρω τους ήραν και άλλοι σπουδαίοι παίκτες. Ως προπονητής δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη ομάδα. Φέτος και κάθε χρόνο οι παίκτες μάς έκαναν περήφανους. Πάντα!

Είμαι ευγνώμων για πάντα και στο προπονητικό επιτελείο, το καλύτερο στο ΝΒΑ. Η διοίκηση, οι υπάλληλοι ήταν όλοι εξαιρετικοί στη δουλειά τους, όπως και ο Τζον ως τζένεραλ μάνατζερ και ο Πίτερ ως πρόεδρος. Εκτιμώ ειλικρινά τη δουλειά τους.

Ευγνωμονώ επίσης τους ιδιοκτήτες για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την ευκαιρία να είμαι προπονητής στο Μιλγουόκι. Όλοι συνεργαστήκαμε για να γίνουμε καλύτεροι, να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα και ένα περιβάλλον που απολάμβαναν όλοι στην ομάδα.

Ήταν τιμή μου που να κάνω αυτή τη δουλειά και να έχω μια θέση στην ιστορία της πόλης και των Μπακς. Γι’ αυτό θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Για μένα δεν υπήρχε καλύτερο μέρος να προπονώ από τους Μπακς και το Μιλγουόκι.

Σας ευχαριστώ, είναι ώρα για λίγη μπίρα και ήλιο σε κάποια από τις λίμνες. Σας εύχομαι τα καλύτερα”.