Λάουρι
Ο Κάιλ Λάουρι

Οι παίκτες των οκτώ ομάδων του NBA που θα προκριθούν στο δεύτερο γύρο των playoffs θα έχουν τη δυνατότητα προσκαλέσουν λίγους επισκέπτες στη “φούσκα” του Ορλάντο, στο τέλος Αυγούστου (31/8).

Οι αθλητές έχουν μείνει αρκετό καιρό μακριά από τις οικογένειές τους, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις, οι παίκτες θα περιορίζονται σε τέσσερις επισκέπτες.

Τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό είναι πάρα πολύ αυστηρά και προκειμένου το ΝΒΑ να διατηρήσει μηδενικό τον αριθμό των κρουσμάτων στη “φούσκα” του Ορλάντο, θα επιτρέψει την είσοδο μόνο σε συγγενείς πρώτου βαθμού των παικτών ή σε μακροχρόνιες σχέσεις τους!

Τα πάρτι με καλεσμένα κορίτσια μέσω των social media απαγορεύονται αυστηρά, αφού όπως τόνισε το ΝΒΑ “οποιοσδήποτε επισκέπτης θα πρέπει να είναι είτε μέλος της οικογένειας του παίκτη ή μακροχρόνιοι στενοί προσωπικοί φίλοι-φίλες με τους οποίους ένας παίκτης έχει μια σταθερή, προϋπάρχουσα και γνωστή προσωπική σχέση! Θα επιτραπεί η είσοδος σε ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας και καθιερωμένους οικογενειακούς παρόχους παιδικής φροντίδας“.

Εκείνοι που δεν θα μπορούν να μπουν στη φούσκα είναι: personal trainers, φυσιοθεραπευτές, θεραπευτές, προσωπικοί σεφ, στιλίστες μαλλιών / ενδυμάτων, καλλιτέχνες τατουάζ και τρέχοντες / υποψήφιοι συνεργάτες και ατζέντηδες.

Επίσης, δεν επιτρέπεται, σύμφωνα με το πρωτάθλημα να προσκληθούν περιστασιακοί γνωστοί, φίλοι-φίλες, οποιοσδήποτε τον οποίο ο εκάστοτε παίκτης δεν έχει συναντήσει προηγουμένως αυτοπροσώπως ή είναι/έγινε γνωστός από τον παίκτη μόνο μέσω των social media ή ενός διαμεσολαβητή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.