Κάλεσμα στον ΛεΜπρον Τζέιμς φαίνεται πως έκανε ο Κάϊρι Ίρβινγκ, προκειμένου να συνεργαστούν ξανά αυτή τη φορά φορώντας τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς!

Σύμφωνα με πλήθος αμερικάνικων δημοσιευμάτων, ο σπουδαίος γκαρντ μίλησε με τον παλιό του συμπαίκτη, ΛεΜπρόν Τζέιμς, επιθυμώντας να μάθει αν ο «βασιλιάς» θα ήθελε να πάει στους Ντάλας Μάβερικς!

Τη δεδομένη στιγμή, ο Ίρβινγκ έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Τέξας και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως unrestricted free agent. Παρόλα αυτά, απ’ ότι φαίνεται, είναι διατεθειμένος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς, αν καταφέρει να προσελκύσει και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Ντάλας.

O «βασιλιάς», δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς μέχρι το 2025. Αυτό σημαίνει πως μόνο με ανταλλαγή θα μπορούσε να πάει στους Μάβερικς. Παρόλα αυτά, αν ο ΛεΜπρόν επιθυμεί να μετακομίσει στο Τέξας και το ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας του Λος Άντζελες, δύσκολα θα συναντήσει αρνητική στάση.

Το εγχείρημα παρουσιάζει πάντως μεγάλες δυσκολίες, καθώς το νέο CBΑ (σύμβαση συλλογικής εργασίας) που θα υπογραφεί μέσα στο καλοκαίρι έχει σχεδιαστεί ώστε να εμποδίσει τις ομάδες να μπορούν να διαθέτουν τρεις παίκτες με super-max συμβόλαια στο σύνολό τους.

Αυτό σημαίνει, ότι κάποιος από τους Ντόντσιτς, Ίρβινγκ θα έπρεπε να δεχθεί μία σημαντική μείωση αποδοχών, ώστε να χωρέσει το συμβόλαιο του «βασιλιά». Ίδωμεν…