Μπακς

Στις 26 Αυγούστου 2018, οι Μιλγουόκι Μπακς μεταφέρθηκαν στο Fiserv Forum, εγκαταλείποντας το BMO Harris Bradley Center μετά από 30 χρόνια.

Το νέο “στολίδι” του Ουισκόνσιν έχει πολλά καινοτόμα στοιχεία, ένα από αυτά είναι η τεράστια γιγαντοοθόνη, η μεγαλύτερη αυτή την στιγμή στο NBA.

Αλλά η μοναδικότητα της Fiserv Forum δεν σταματάει εκεί, καθώς ο υπεύθυνος απόδοσης των παικτών, Τρόι Φλάναγκαν, έχει σχεδιάσει τους πρωτοποριακούς πάγκους των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Φλάναγκαν σχεδίαζε για 2 χρόνια τους νέους πάγκους των Μπακς, καθώς ήθελε να παρουσιάσει κάτι μοναδικό και καινοτόμο στην ομάδα του Μιλγουόκι.

Ο νέος πάγκος των Μπακς προσαρμόζεται στο ύψος του εκάστοτε παίκτη και τον κρατάει ζεστό με αποτέλεσμα όποιος κάθεται στον πάγκο μετά από κάποια λεπτά αγώνα να μην κρυώνει.

Η θερμοκρασία που διατηρείται είναι στους 42 βαθμούς κελσίου, τόσο στο χώρο που κάθεται ο παίκτης, όσο και στη μέση του και λίγο πιο πάνω.

Ο Φλάναγκαν παρατήρησε, στα δύο χρόνια έρευνας και εξέλιξης, ότι αυτή είναι η ιδανική θερμοκρασία, ώστε ένας παίκτης να μην κρυώνει και να είναι σε κάθε περίπτωση έτοιμος να μπει και πάλι στον αγώνα.

Αυτή η τεχνολογία δεν υπάρχει σε καμία άλλη ομάδα του NBA, πόσο μάλλον στην Ευρώπη, και αυτομάτως το Fiserv Forum παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα 524 εκ. δολάρια που δαπανήθηκαν για την κατασκευή του νέου γηπέδου των Μπακς, δεν πήγαν… στράφι, καθώς τα στοιχεία που κυριαρχούν είναι πραγματικά μοναδικά στο χώρο του αθλητισμού.

Δείτε το video από τον πρώτο αγώνα των Μπακς στο νέο τους γήπεδο:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.