Χατζόπουλος

Υπό την παρουσία του προέδρου Θανάση Χατζόπουλου πραγματοποιήθηκε η επιστροφή του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδας:

“Στο PAOK Sports Arena επέστρεψαν και πάλι από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας μας για την τελική ευθεία της φετινής σεζόν και την έναρξη των play offs.

Ο ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται την Κυριακή 23 Απριλίου στις 16:00 τον Προμηθέα Πάτρας, στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης των play offs της Basket League και το ενδιαφέρον όλων είναι πλέον στραμμένο σε αυτό ακριβώς το παιχνίδι.

Η σημερινή προπόνηση, στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική, είχε στο επίκεντρο το παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας και με τον κόουτς Φώτη Τακιανό, ξεκινώντας από την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.

Η σημερινή προπόνηση ήταν ιδιαίτερη καθώς τόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος, όσο και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης, αλλά και ο μεγάλος χορηγός Αντώνης Τσαλόπουλος, αντάλλαξαν ευχές με όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος.

Παράλληλα, όλα τα μέλη της ομάδας ευχήθηκαν και στον κόουτς Τακιανό, για τα γενέθλιά του, καθώς σήμερα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν όλοι μαζί μετά το τριήμερο ρεπό όλης στη ομάδας.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται την Τρίτη (18/4) με δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα)”.