Οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι εδώ και ετοιμάζονται για το μεγάλο come back στην τελική ευθεία της σεζόν! Παρά τις απουσίες ΛεΜπρον και Ράσελ, νίκησαν 116-111 τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και για πρώτη φορά στη σεζόν βρίσκονται στο 50%, με ρεκόρ 37-37!

Ο Άντονι Ντέιβις πέτυχε 37 πόντους με 15/21 προσπάθειες και πήρε 15 ριμπάουντ, ο Ντένις Σρέντερ πέτυχε 13 από τους 21 πόντους του στο τελευταίο 12άλεπτο και ο Λόνι Γουόκερ πέτυχε 20 πόντους απέναντι στην Οκλαχόμα Σίτι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η ατμόσφαιρα στην Crypto.com Arena, έχει αλλάξει πια, οι Λέικερς ισοβαθμούν στην έβδομη θέση της Δύσης με τη Μινεσότα, αφήνοντας πίσω τους το κάκιστο πρόσωπο στο πρώτο μισό.

Έχουν ρεκόρ 12-6 μετά την trade deadline και 8-5, όσο λείπει λόγω τραυματισμού ο Τζέιμς. 

Οι Θάντερ το πάλεψαν μέχρι τέλους, ο Τζος Γκίντι έκανε σπουδαίο παιχνίδι με 27 πόντους, 17 ριμπάουντ (!) 7 ασίστ, ενώ άλλους 27 πόντους πέτυχε ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ.

Με 36-38 ρεκόρ η Οκλαχόμα Σίτι παλεύει για μια θέση στα play-in.

Στα καλά νέα της ημέρας, η πρώτη παρουσία του Αλεκσέι Ποκουσέβσκι στην αποστολή, στο 2023, μετά τον τραυματισμό του. Τελευταία φορά είχε παίξει στις 28 Δεκεμβρίου και πλέον, αφού πήρε κάποια παιχνίδια στην G-League, ετοιμάζεται για την επάνοδό του.

Τα δωδεκάλεπτα: 41-25, 74-66, 93-92, 116-111.

Tα highlights του αγώνα: