Πρωτέα

Ο πρόεδρος του Πρωτέα Βούλας, Χρήστος Βασιλειάδης, προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία, καθώς σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του.. στήθηκε στον αγώνα με τον Σπόρτιγκ.

Ο Χρήστος Βασιλειάδης παραχώρησε συνέντευξη στο “Sportshero” και προχώρησε σε δηλώσεις που ταράζουν τα νερά του μπάσκετ Γυναικών.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Πρωτέα Βούλας, είπε:

“Βοούσε ο κόσμος για το στοίχημα. Αποδείξεις δεν μπορεί να έχει κανένας αλλά κάνουν εντύπωση το κάποια αποτελέσματα και η ευρύτητα του σκορ. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Όταν αναγκάζεται η ΕΟΚ να κάνει σύσκεψη σημαίνει ότι κάποιους απασχολεί. Στο παιχνίδι με τον Σπόρτιγκ, στήθηκε κανονικά η ομάδα να χάσει! Κληθήκαμε να παίξουμε σε παιχνίδι που δεν λειτουργούσαν χρονόμετρα και όλα έγιναν με χρονόμετρα χειρός. Για να τιμήσεις το πρωτάθλημα και να έχεις κύρος πρέπει να τηρούνται οι συνθήκες.

Ζητήσαμε αναβολή, συμφώνησε ο προπονητής του Σπόρτιγκ. Ο διαιτητής τηλεφώνησε σε κάποιον από την επιτροπή πρωταθλήματος που είπε ότι το παιχνίδι πρέπει να γίνει εκείνη την ημέρα. Από την διαιτησία κατάλαβα γιατί έπρεπε να γίνει. Κάναμε την ένσταση για τις συνθήκες. Στην έγγραφη απάντηση έλαβα ότι τα ηλεκτρονικά χρονόμετρα είναι προς διευκόλυνση των ομάδων. Θα τολμούσε στην Α1 να κάνει αγώνα με χρονόμετρο χειρός; Ποιος ήταν ο άνθρωπος που μίλησε με τον διαιτητή και έδωσε την άδεια; Στο παιχνίδι αυτό ο Πρωτέας στήθηκε”.

Δείτε τη συνέντευξη του Χρήστου Βασιλειάδη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.