Λιόλιος

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο νέος Πρόεδρος της ΕΟΚ, μετά τη νίκη του στις εκλογές της Κυριακής (12/9) και σήμερα (13/9) δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συγχαίρει τον κύριο Ευάγγελο Λιόλιο για την εκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, καθώς και όλους όσοι εκλέχθηκαν μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.

Ο Σύλλογος μας θα στέκεται πάντοτε αρωγός σε όλες τις ενέργειες που θα χαρακτηρίζονται από διαφάνεια και θα έχουν ως μοναδικό γνώμονα το καλό του αθλήματος.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ΒC συγχαίρει τον νέο Πρόεδρο, Βαγγέλη Λιόλιο, και τους λοιπούς εκλεγέντες εκ των αρχαιρεσιών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η νέα Διοίκηση θα συμβάλλει άμεσα και αποφασιστικά προς την κατεύθυνση της εξομάλυνσης των ανισοτήτων, ότι η ισονομία και η ευθυκρισία θα αποτελούν οδηγό των πράξεών της κι ότι το συντομότερο δυνατόν θα δημιουργηθούν υγιείς και στέρεες βάσεις για να ιαθούν οι παθογένειες ετών, που πλήγωσαν το ελληνικό Μπάσκετ και τις οποίες πολλάκις στο διάβα της διαδρομής μας είχαμε αναδείξει.

Τα συγχαρητήρια του ΠΑΟΚ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco συγχαίρει το νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ.Βαγγέλη Λιόλιο για την εκλογή του.

Ευχόμαστε στον κ.Λιόλιο, αλλά και στα μέλη του νέου Δ.Σ. με την παρουσίας τους στην ηγεσία της ΕΟΚ να οδηγήσουν το αγαπημένο μας άθλημα σε καλύτερες ημέρες, μέσα από μία υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη σε όλους τους τομείς.