NBA TOGETHER
H νέα διεθνής καμπάνια του NBA, NBA Together, έχει ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη πανδημία του κορονοϊού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του NBA:

Ενώ η πανδημία του κορονοϊού έχει αναστείλει τη σεζόν 2019-20 στο NBA, δεν έχει μειώσει την παγκόσμια επίδραση και την εμβέλεια του πρωταθλήματος. Την περασμένη εβδομάδα, 18 παίκτες NBA και WNBA δημιούργησαν βίντεο ανακοίνωσης δημόσιας υπηρεσίας για να μοιραστούν σημαντικές πληροφορίες για την υγεία και την ευεξία σχετικά με τρόπους μείωσης της εξάπλωσης του κορονοϊού. Αυτά τα βίντεο έχουν περισσότερες από 37 εκατομμύρια προβολές στους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα χρησιμοποιεί το τεράστιο ψηφιακό του αποτύπωμα και τις ισχυρές φωνές των ομάδων, παικτών, προπονητών, γιατρών και άλλων σε ολόκληρη την οικογένεια του NBA για να ξεκινήσει το “NBA Together” – μια παγκόσμια εκστρατεία κοινωνικής και κοινωνικής εμπλοκής που στοχεύει στην υποστήριξη, την ενημέρωση, τη νεολαία, τις οικογένειες και τους οπαδούς σε απάντηση στην πανδημία του κορονοϊού.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε τέσσερις πυλώνες – Γνωρίστε τα γεγονότα, τις πράξεις φροντίδας, επεκτείνετε την κοινότητά σας και το NBA Together Live – που θα ενισχύσει τις τελευταίες πληροφορίες για την υγεία και την ασφάλεια στην παγκόσμια αγορά, θα μοιραστεί κατευθυντήριες γραμμές και πόρους και θα διατηρήσει τους ανθρώπους και τις κοινότητες κοινωνικά συνδεδεμένους μέσω ψηφιακών εργαλείων και εικονικών γεγονότων, καθώς όλοι αντιμετωπίζουν τον αντίκτυπο της πανδημίας.

Στο πλαίσιο του NBA Together, η οικογένεια NBA δεσμεύεται να συνεισφέρει και να βοηθήσει να αντλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξει τους ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό και κοινοτικούς και υγειονομικούς οργανισμούς που παρέχουν ζωτικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. από τις ομάδες και τους παίκτες του NBA και του WNBA μέχρι σήμερα.

Γνωρίστε τα γεγονότα

Αυτή τη βδομάδα, το NBA ξεκίνησε την ιστοσελίδα Coronavirus Information for NBA Fans , η οποία ενημερώνεται καθημερινά με περιεχόμενο και συνδέσμους για να παρέχει στους οπαδούς παγκοσμίως τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις στις περιοχές τους και πώς μπορούν καλύτερα να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους άλλους από τον ιό. Ο ιστότοπος διαθέτει πόρους για τη μείωση του κινδύνου κορονοϊού με καθοδήγηση από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), τον πρώην Γενικό Χειρουργό των ΗΠΑ Vivek Murthy και τους τοπικούς και ομοσπονδιακούς εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας.

Το NBA και το WNBA θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις φωνές των παικτών, των προπονητών και των θρύλων μέσω ανακοινώσεων δημόσιας υπηρεσίας για να ενημερώσουν τους οπαδούς για τους καλύτερους τρόπους να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό τους καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει την ταχέως μεταβαλλόμενη και εξελισσόμενη πανδημία.

Πράξεις φροντίδας

Η πρωτοβουλία “Πράξεις φροντίδας” θέλει να φωτίσει τη δύναμη της κοινότητας και του εθελοντισμού, εμπνέοντας ένα εκατομμύριο μεγάλες και μικρές πράξεις καλοσύνης. Το NBA καλεί τους παίκτες, τους οπαδούς και το ευρύ κοινό να μοιραστούν τρόπους με τους οποίους υποστηρίζουν τους φίλους, τις οικογένειες και τις κοινότητες δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο με το hashtag #NBATogether από το Twitter, το Instagram, το Facebook και το TikTok. Αυτές οι πράξεις μπορούν να περιλαμβάνουν τη διδασκαλία εικονικών τάξεων, την αγορά ειδών διατροφής για γείτονες που έχουν ανάγκη ή την προμήθεια αγαθών. Επισκεφτείτε το cares.nba.com/actsofcaring για να μάθετε περισσότερα.

Αναπτύξτε την κοινότητά σας

Σε αυτό το διάστημα κοινωνικής απομάκρυνσης, το NBA ενθαρρύνει τους οπαδούς να επεκτείνουν τις κοινότητές τους μέσω περιεχομένου, δραστηριοτήτων και εικονικής εμπλοκής σε μια προσπάθεια να παραμείνουν σωματικά και διανοητικά υγιείς και δραστήριοι.

Αυτό περιλαμβάνει την κυκλοφορία του ” Jr. NBA at Home “, μιας νέας διαδραστικής σειράς περιεχομένων για νέους ανθρώπους που σήμερα δεν μπορούν να παίξουν με τους φίλους και τους συμπαίκτες τους, αλλά θέλουν να είναι ενεργοί, να δουλεύουν στο παιχνίδι τους και να επικοινωνούν με το NBA. Το πρόγραμμα διαθέτει δεξιότητες μπάσκετ στο σπίτι και ασκήσεις που προάγουν τη σωματική άσκηση και την ανάπτυξη του χαρακτήρα και μπορούν να ολοκληρωθούν μεμονωμένα και σε περιορισμένο χώρο. Περιλαμβάνει επίσης επιλεγμένο περιεχόμενο και μηνύματα από τους παίκτες NBA και WNBA για να εμπνεύσει τα αγόρια και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο να παραμείνουν ενεργά με υγιή και ασφαλή τρόπο. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει καθημερινές αναρτήσεις στο κοινωνικό δίκτυο @jrnba (Twitter, Instagram, Facebook, YouTube) και τις ψηφιακές ιδιότητες του NBA σε όλο τον κόσμο, καθώς και την ενσωμάτωση με την τεχνολογία συνεργάτη του NBA και την κινητή εφαρμογή κατάρτισης μπάσκετ HomeCourt .

Εκτός από το “Jr. NBA at Home”, το NBA θα συνεργαστεί με εκπαιδευτικούς και ευημερία συνεργάτες, όπως η Discovery Education , η Scholastic Inc.  και η NBA Math Hoops , για να προωθήσουν τους υπάρχοντες πόρους για σπουδαστές και γονείς που έχουν προσαρμοστεί στην εκμάθηση στο σπίτι . Οι προσωπικότητες του NBA και οι εκπαιδευτικοί θα δημιουργήσουν σύντομα εικονικά μαθήματα που θα κάνουν τη μάθηση στο σπίτι διασκεδαστική.

Και σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τα υψηλότερα επίπεδα άγχους και άγχους σε αυτές τις αβέβαιες περιόδους, το NBA, σε συνεργασία με το Kaiser Permanente και το Headspace , θα προσφέρει ψυχικά ευεξία και ευελιξία μέσα και εργαλεία για να ενθαρρύνει τους οπαδούς να προσέχουν την ψυχική ευεξία τους και ευημερία των γύρω τους.

NBA Together Live

Κάθε μέρα ένα μέλος της οικογένειας του NBA ασχολείται με τους οπαδούς παγκοσμίως, θα συμμετάσχει σε μια ζωντανή συνέντευξη με ένα ταλέντο του NBA ή θα πάρει ερωτήσεις από τους οπαδούς στο live Instagram. Επιπλέον, κάθε βράδυ το NBA θα μεταφέρει κλασικά παιχνίδια σε κοινωνικές πλατφόρμες NBA όπως το Twitter, το Facebook, το YouTube και το Twitch.

Για να βοηθήσουν τους φίλους της NBA να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους τους παίκτες και ομάδες, το NBA συνεργάστηκε με την Turner Sports για να προσφέρει μια ελεύθερη προεπισκόπηση του NBA League Pass, το βασικό προϊόν που βασίζεται στη συνδρομή του πρωταθλήματος, μέχρι τις 22 Απριλίου. και συμπυκνωμένες επαναλήψεις όλων των παιχνιδιών από τη σεζόν 2019-20, καθώς και ένα εκτεταμένο αρχείο κλασικών παιχνιδιών και περιεχομένου. Οι fans μπορούν να εξαργυρώσουν αυτή την δωρεάν προσφορά μέσω της σύνδεσης στο λογαριασμό NBA μέσω του NBA.com ή του NBA App στο iPhone, iPad, Apple TV, κινητά Android και συσκευές tablet, Android TV, Amazon Fire TV, Roku, Xbox One, PlayStation 4 και άλλες υποστηριζόμενες συσκευές.

Η φράση “μεγαλύτερο από το μπάσκετ” χρησιμοποιείται συχνά όταν συζητάμε τις προσπάθειες ενός παίκτη ή μιας ομάδας να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά του. Η απάντηση σε αυτή την παγκόσμια πανδημία είναι η επιτομή του “μεγαλύτερου από το μπάσκετ” καθώς το ΝΒΑ φαίνεται να έχει ενεργό ρόλο για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να παραμείνουν ενωμένοι και να εργαστούν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.