Γκριν

Ο Drake δεν φαίνεται να βάζει…. μυαλό ούτε μετά από τις προτροπές του Άνταμ Σίλβερ και έτσι είδαμε ένα ακόμα σόου στη Scotiabank Arena, αυτή τη φορά με αποδέκτη τον Ντρέιμοντ Γκριν.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά από την πρώτη αναμέτρηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Τορόντο Ράπτορς, ο Ντρέιμοντ Γκριν αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Drake, χωρίς ωστόσο να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεσή τους.

Μάλιστα, ο παίκτης των πρωταθλητών τόνισε ότι αυτό δεν εντάσσεται στα πλαίσια του καβγά, καθώς μόνο αντάλλαξαν… γαλλικά.

Συγκεκριμένα είπε:

“Δεν ήταν καυγάς γιατί δεν τον χτύπησα και δεν με χτύπησε ή δεν τον έσπρωξα και δεν με έσπρωξε. “Γαβγίσαμε” λίγο, αλλά δεν το θεωρώ καυγά. Δεν είναι αυτό που εγώ θεωρώ”.

Από εκεί και πέρα, στο στρατόπεδο των Γουόριορς επικρατεί αγωνία, μιας και ο Αντρέ Ιγκουοντάλα τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση.

Ο Στιβ Κερ εμφανίστηκε καθησυχαστικός καθώς τόνισε ότι: “Θεωρώ πως είναι εντάξει. Θα έχουμε νεότερη ενημέρωση αύριο”.

Δείτε το περιστατικό του Γκριν με τον Drake:

https://twitter.com/BleacherReport/status/1134303298213752834

Η απάντηση του Γκριν:

https://twitter.com/NBCSWarriors/status/1134317494565363712

Ο τραυματισμός του Ιγκουοντάλα: