Στο Summer League του Ιουλίου, στο Σαν Φρανσίσκο, σχεδιάζει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο Τζέιμς Γουάισμαν.
Ο 21χρονος σέντερ, Νο2 του ΝΒΑ draft το 2020, βρίσκεται σε καλό δρόμο μετά από μακρά κι επίπονη προσπάθεια, από τη ρήξη μηνίσκου που είχε πάθει και του στοίχισε την απουσία για 1,5 σεζόν!
Όπως αποκαλύπτει το Athletic, ο Γουάισμαν έκανε τον Απρίλιο μετάγγιση πλάσματος σε ειδικευμένο νοσοκομείο στο Λονδίνο, όπου παρέμεινε αρκετές ημέρες ώστε να παρακολουθείται η κατάστασή του.
Πλέον έχει γυρίσει στο Σαν Φρανσίσκο και με τους Γουόριορς, σχεδιάζουν την επιστροφή του, πρώτα στο California Classic, το Summer League στο Chase Center, όπου θα παίξουν και οι Λος Άντζελες Λέικερς, Σακραμέντο Κινγκς, και μετά στο Summer League του Λας Βέγκας.