Τζόρνταν - Μάτζικ

Ο Μάικλ Τζόρνταν απάντησε στον Στεφ Κάρι, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών.

Ο Στίβεν Έι Σμιθ συμφώνησε με τον Κάρι, με αποτέλεσμα ο GOAT Μάικλ Τζόρνταν να στείλει μήνυμα στις 5:54 τα χαράματα στον γνωστό δημοσιογράφο για να του εξηγήσει ότι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην ιστορία είναι ο Μάτζικ Τζόνσον!

Συγκεκριμένα, ο Σμιθ είπε στο ESPN:

Πρέπει να σας διαβάσω ένα μήνυμα που έλαβα στις 5:54 το πρωί: ‘Καλησπέρα κύριε. Αν και η συζήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών σε οτιδήποτε είναι κάτι σχετικό, θα ήθελα να διαφωνήσω σε αυτό που είπατε για τον καλύτερο πόιντ γκαρντ όλων των εποχών. Ο Μάτζικ Τζόνσον είναι εύκολα ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών.

Ο Στεφ Κάρι είναι πολύ κοντά, αλλά όχι μπροστά από τον Μάτζικ. Πρέπει να βρεις τον ορισμό της θέσης για να συζητήσεις. Ο Στεφ Κάρι είναι με διαφορά ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών, ο τρόπος που κινείται δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, σουτάρει με 43% στο τρίποντο στην καριέρα του, αλλά ο Μάτζικ Τζόνσον ανακάλυψε το triple-double.

Δεν το ανακάλυψε κανονικά, αλλά έκανε σαφές πώς επηρεάζει αυτό ένα παιχνίδι. Είναι ένα στατιστικό για έναν πόιντ γκαρντ που πρέπει να σεβόμαστε. Ο Μάτζικ είναι ο καλύτερος. Μπορούμε να συνεχίσουμε, αλλά δεν θέλω να σπαταλήσω τον χρόνο σου. Ξέρω ότι κατάλαβες.

Επί τη ευκαιρία, ο Μάτζικ έχει 5 πρωταθλήματα’. Το μήνυμα ήρθε από τον Μάικλ Τζόρνταν στις 5:54 το πρωί. Και μου ζήτησε να το διαβάσω, λέγοντάς μου ότι κουράστηκε για τη συζήτηση για το αν ο Μάτζικ Τζόνσον είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην ιστορία”.

Δείτε το σχετικό βίντεο: