Με θέα το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο και τους φίλους του μπάσκετ να περνούν ένα απολαυστικό τριήμερο, “έπεσε” στο κέντρο του Πειραιά η αυλαία του εφετινού 3×3 Grand Series ΟΠΑΠ 2025.
Όπως αναφέρει η ΕΟΚ:
“Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 58 ομάδες και 231 αθλητές, μεταξύ αυτών οι καλύτερες και οι καλύτεροι στον κόσμο, οι οποίοι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν από την 1η έως τις 3 Αυγούστου.
Μεταξύ των ομάδων που μετείχαν στην τελευταία διοργάνωση ήταν η Liman, No 5 στην παγκόσμια κατάταξη, η Vienna (No 8), η Electormercantil GTF, η Argos Bats με την οποία συμμετείχε ο παγκόσμιος πρωταθλητής 2025 με την Εθνική ομάδα 3χ3 της χώρας, Ντιέγκο Ντε Μπλας, η Ραμάτ Γκαν, η Μάντσεστερ, η Cyprus 3χ3 Elite και η Titan 3χ3.
Επίσης, συμμετείχαν πολλές από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες 3×3, μεταξύ αυτών η Rising Star Athens, η Ilioupoli και η «Πάντα Βρέχει», καθώς και δύο ομάδες Ανδρών και Γυναικών οι οποίες απαρτίζονταν αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών ομάδων 3×3 της Ελλάδας.
Αναλυτικά οι νικητές της διοργάνωσης:
ΓΥΝΑΙΚΕΣ +18
1. ATHENS W TEAM U23
2. ATHENS W TEAM U21
3. ΠΑΟΥΕΡ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ
Τα βραβεία στις νικήτριες ομάδες απένειμαν ο Γιάννης Χαμηλός, Επικεφαλής του τμήματος Marketing της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και ο Θάνος Νίκλας, προπονητής Εθνικών ομάδα 3×3.
ΑΝΔΡΕΣ U18
1. AURA BC
2. RULE BREAKERS
3. ΤΕΤΡΑΣΧΕΤΟΙ
Τα βραβεία στις νικήτριες ομάδες απένειμε η Τότα Γκολφινοπούλου, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
ΑΝΔΡΕΣ +18 – Road to Debrecen
1. LIMAN ( SERBIAN) – Η ομάδα πήρε το εισιτήριο για το FIBA 3×3 Word Tour Macau (18-19/10/2025)
2. VIENNA ( ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ)
3. ELECTROMERCANTIL GTF (Ομάδα από την Ισπανία)
MVP ΑΝΔΡΕΣ +18: ALEKSA STOJANOVIC (Team Liman)
Τα βραβεία στις νικήτριες ομάδες απένειμε ο Νίκος Γέμελος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Πειραιά και του MVP o Θάνος Νίκλας, προπονητής Εθνικών ομάδων 3×3.”