www.allstarbasket.gr

Δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία στις προβλέψεις για τους αγώνες της Πέμπτης που μας τόνωσε το ηθικό αφού είχε προηγηθεί και η σωστή πρόβλεψη για τα ματς της Τετάρτης!

Με ανεβασμένη ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση συνεχίζουμε για τα ματς της Παρασκευής (ξημερώματα Σαββάτου με ώρες ΗΠΑ) όπου παίζουν τρία ζευγάρια της ανατολικής περιφέρειας.

Αρχίζουμε με την Ιντιάνα την οποία θα στηρίξουμε στην αναμέτρηση με το Κλίβελαντ. Οι Καβαλίερς ισοφάρισαν σε 1-1 αφύ έχασαν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους, αλλά πιστεύουμε ότι οι Πέισερς θα τους νικήσουν στον πρώτο δικό τους εντός έδρας αγώνα της σειράς. 

Όπως επίσης πιστεύουμε ότι μια νίκη θα την κάνει κι η Ουάσινγκτον απέναντι στους ισχυρούς Τορόντο Ράπτορς. Ασφαλώς οι Καναδοί είναι καλύτερη ομάδα αλλά δύσκολα θα σκουπίσουν τη σειρά, οπότε, μάλλον σήμερα είναι η μέρα για την Ουάσινγκτον!

Τελειώνουμε με την ομάδα του δικού μας Γιάννης Αντετοκούνμπο. Είναι γεγονός ότι έχει απογοητεύσει το Μιλγουόκι στη σειρά με τη Βοστώνη. Στα κρίσιμα σημεία φαίνεται η διαφορά των δύο πάγκων. Λόγω του Μπραντ Στίβενς, λοιπόν, του δαιμόνιου κόουτς των Σέλτικς, θα επιλέξουμε το διπλό με την ελπίδα να μην στεναχωρήσουμε τον Giannis!

Ο ΝΒΑer