Μια ακόμα προσθήκη έκανε ο Αθηναϊκός για την προσεχή σεζόν, καθώς απέκτησε τη Σοφία Χουγκάζ.

Όπως ανακοίνωσε μάλιστα, η Χουγκάζ θα έχει διπλό δελτίο και θα παίζει στον Ανταίο, που αποτελεί θυγατρική της ομάδας του Βύρωνα.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού μέσα από τη σελίδα του στο facebook:

“Για να τρέξεις πιο γρήγορα κάνεις ένα βήμα πίσω, για να πηδήξεις πιο ψηλά παίρνεις φόρα, για να χτίσεις πιο ψηλά πρέπει να φροντίσεις να έχεις γερά θεμέλια και για να παίξεις «knock, knock, who’s there», πρέπει να έχεις ως απάντηση τη Σοφία Χουγκάζ!

Ο Αθηναϊκός με το βλέμμα τόσο στο μέλλον, όσο και στο παρόν ανακοινώνει την απόκτηση της 20χρονης αθλήτριας, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια της θυγατρικής ομάδας U23 του Ανταίος και παράλληλα θα είναι ενεργή και στην πρώτη ομάδα.

Με ύψος 1μ.84, εμπειρία από την Α1 κατηγορία με τις ομάδες του Ολυμπιακού, της Ελευθερίας Μοσχάτου και της Νίκης Λευκάδας, αλλά και παραστάσεις από τις ομάδες του Κρόνου Γέρακα, του Πικερμίου, της Αγ. Παρασκευής και της Ηλιούπολης, η Σοφία εντάσσεται στη μεγάλη οικογένεια του Αθηναϊκού και του Ανταίου και της ευχόμαστε να συνεχίσει να βελτιώνεται, να εξελίσσεται, και να μεγαλώνει όσο και ο Αθηναϊκός μας!

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό staff του Αθηναϊκού που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Σοφία, καλώς ήρθες”.