Μάντζαρης

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μετά από 8 χρόνια παρουσίας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά σήμερα (17:00, COSMOTE SPORT 4HD) τους “ερυθρόλευκους” με την πράσινη φανέλα της Ούνικς Καζάν, με το αγαπημένο του Νο17!

Στο Καζάν, ο Μάντζαρης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα προσαρμογής, αφού συνάντησε τον Δημήτρη Πρίφτη και τον Κώστα Καϊμακόγλου. Ο Έλληνας πόιντ γκαρντ υπέγραψε για 1+1 χρόνια με τη ρωσική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στο EuroCup.

Στα οκτώ χρόνια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό (2011-2019), ο Μάντζαρης πανηγύρισε δύο EuroLeague (2012, 2013), τρία Πρωταθλήματα Ελλάδος (2012, 2015, 2016) και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο (2013).

“Ήθελα να γράψω πολλά αλλά δεν υπάρχει λόγος… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που πολλοί είναι παραπάνω από φίλοι μου, τους προπονητές μου, τους προέδρους και τον κόσμο του Ολυμπιακού γι’ αυτά τα 8 χρόνια που περάσαμε μαζί”, είχε γράψει ο Μάντζαρης μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και το “ευχαριστώ” των “ερυθρολεύκων”.

Η συνέχεια το απόγευμα στην πρεμιέρα του “Γκομέλσκι Καπ”…