Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Πλούσιο θα είναι και φέτος το μπασκετικό μενού της COSMOTE TV, με πολλές μεταδόσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη και την εβδομαδιαία εκπομπή Pick n’ Roll με τον Βασίλη Σκουντή να κάνει τζάμπολ την ερχόμενη Τρίτη 1 Οκτωβρίου στις 20:00, στο COSMOTE SPORT 4HD.

Η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα όλων των εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και της ΑΕΚ στην Basket League, με τους “πράσινους” να φιλοξενούν τους “κιτρινόμαυρους” το Σάββατο (28/9, 19:00, COSMOTE SPORT 4HD), στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος της σεζόν 2019-20.

Στην COSMOTE TV θα δείτε και φέτος το ΝΒΑ με καθημερινές μεταδόσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται και τα WNBA, NBA Draft, NBA All Star Game και Global games.

Πλούσιο θέαμα από την Ισπανία με την Liga ACB, το Copa del Rey και το Supercopa.

Επίσης από τα κανάλια της COSMOTE TV θα δείτε και φέτος το τουρκικό πρωτάθλημα, Basketbol Süper Ligi, αλλά και το πρωτάθλημα με τις κορυφαίες ομάδες της Ρωσίας, την VTB League.

Τέλος, η COSMOTE TV εξασφάλισε τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του τμήματος μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.