Καλάθης - Χάινς

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (9-7) φιλοξενείται απόψε (19:00, Novasports2HD) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (11-5) στο μακρινό Καλίνινγκραντ, για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Στο φινάλε του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου και στο ξεκίνημα του 2020, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο φιλοξενείται από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Παναθηναϊκός του Πιτίνο έκανε το 2/2 την περασμένη σεζόν απέναντι στη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης και θέλει να επαναλάβει το περσινό του κατόρθωμα με ένα σημαντικό “διπλό”.

Ο θρυλικός κόουτς άφησε εκτός αποστολής τον Ίαν Βουγιούκα και θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δυο σερί ήττες από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (εντός).

Η ΤΣΣΚΑ είναι δίχως αμφιβολία ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Πέρυσι αναδείχθηκαν πρωταθλητές της Euroleague και μία από τις πολυνίκεις του θεσμού. H περιφέρειά της αποτελεί την βασική της δύναμη και θα πρέπει να την περιορίσουμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στην περιφερειακή μας άμυνα, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς. Θα χρησιμοποιήσουμε αρκετά τον Ντίνο (σ.σ. Μήτογλου) στη θέση “4” γιατί βάσει ποσοστού είναι ο καλύτερός μας ριμπάουντερ και χρειαζόμαστε βελτίωση σε αυτό το κομμάτι, τόνισε ο κόουτς Πιτίνο.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια φιλόδοξη ομάδα που έχει χτιστεί για να καταφέρει κάτι μεγάλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα“, είπε ο Δημήτρης Ιτούδης, ενώ ο Σέμεν Αντόνοφ πρόσθεσε ότι “πρέπει να σταματήσουμε τον Καλάθη”.

Η αγκαλιά Ιτούδη-Καλάθη στα πρωινά… σουτάκια των ομάδων:

https://twitter.com/cskabasket/status/1213035107013013504

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρίζικ, Περούγκα και Γιόβτσιτς.

Το αποψινό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της NOVA:

18:00 Super Euroleague, Novasports2HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη – Στην ανάλυση ο Μιχάλης Κακιούζης
19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
19:30 Αναντολού Εφές – Χίμκι, Novasports3HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
21:00 Super Euroleague, Novasports2HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη – Στην ανάλυση ο Μιχάλης Κακιούζης
21:45 Βιλερμπάν – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports1HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Novasports3HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
22:00 Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου, Novasports4HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βουγιούκα στη Ρωσία – Οι δηλώσεις Πιτίνο, Φριντέτ (pics)

Euroleague 2019-2020: Πρόγραμμα – Αποτελέσματα

Euroleague 2019-20: Βαθμολογία