Συνέχεια στην… εκπομπή “A Quarter with Kyle Hines” της EuroLeague, όπου ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακρίνει συναθλητές του που αντιμετωπίζει στην ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Νέος καλεσμένος του; Ο Νικ Καλάθης!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απάντησε σε ερωτήσεις που είχε προετοιμάσει ο Αμερικανός σέντερ σε μια απολαυστική και ειλικρινή συζήτηση των δύο παικτών.

Αρχικά, ο Έλληνας γκαρντ ανέφερε ως κορυφαία στιγμή στην “πράσινη” θητεία του την τελευταία ευρωπαϊκή κούπα, το 2011 στη Βαρκελώνη. Χαρακτήρισε “οικογένεια” ολόκληρο τον οργανισμό, απέφυγε να πει τον αγαπημένο του συμπαίκτη λόγω της τεράστιας λίστας σημαντικών παικτών που έχει συνεργαστεί, ενώ αποθέωσε τον Ρικ Πιτίνο.

Από έδρες προτιμάει τη Zalgirio Arena του Κάουνας, ενώ δεν ξέρει ποιον απ’ όλους τους σπουδαίους γκαρντ που έχει η EuroLeague “λατρεύει” να αντιμετωπίζει. Πάντως, ο Χάινς “ψήφισε” τους Τζέιμς Γκιστ και Έντι Ταβάρες από τη μεριά του, με τον Καλάθη να τον… εκθειάζει για την ποιότητά του! Επίσης, πολλές ομάδες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τους.

Κλείνοντας, σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να παίξει ομαδικά, αλλιώς θα έχει μπελάδες! Τέλος, προτιμάει την EuroLeague από το ΝΒΑ, επειδή κάθε ματς μετρά. Στην Αμερική υπάρχουν πολλοί αγώνες που μπορείς να χάσεις χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Στην ΕuroLeague όλα τα ματς μετρούν και του αρέσει περισσότερο.

Δείτε, εδώ, τα όσα ειπώθηκαν στο πρόσφατο “τετ α τετ” των δύο αρχηγών: