allstarbasket.gr

Το Λαύριο πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Stoiximan Basket League το βράδυ του Σαββάτου, με 78-70 μέσα στο Περιστέρι!

Θεωρητικά, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα έπρεπε να είναι εκείνη με τον ενθουσιασμό, λόγω των πολλών αλλαγών και κυρίως των νέων προσώπων, μόνο που εκείνη του Χρήστου Σερέλη, εμφανίστηκε πολύ πιο διαβασμένη, έτοιμη κι αποφασισμένη!

Με το Περιστέρι έκαναν το ντεμπούτο τους ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Ράιαν Χάροου, ο Τζέι Κρόκετ, αλλά και ο Χρήστος Σαλούστρος που επέστρεψε έπειτα από δύο μήνες,

Φαίνεται όμως πως οι μαζεμένες αλλαγές μόνο όφελος δεν ήταν, τουλάχιστον σε αυτόν τον αγώνα για το Περιστέρι.

Μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχε τους μισούς πόντους του Περιστερίου (15 σε 7:21 συμμετοχής!) στο 30-39.

Σκορ που άφηνε… υποσχέσεις για το Περιστέρι, διότι έκλεισε το πρώτο μέρος με 9-0 σερί και μάζεψε στα μισά τη διαφορά 18 πόντων, που είχε πάρει νωρίτερα με το υπέρ του, 39-21 το Λαύριο!

Με πολύ σωστές επιλογές και καθαρό μυαλό, όσες φορές προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν απόλυτα τον αγώνα, είχαν πολύ πιο ισορροπημένες επιθέσεις, και για αυτό είχαν καλύτερα ποσοστά από το Περιστέρι.

Ο Βασίλης Μουράτος ήταν πρώτος σκόρερ με 15 πόντους για το Λαύριο, ο Άλφα Ντιαλό πέτυχε 14, 12 ο Έβανς και 11 ο Γερομιχαλός.

Ο νέος Αμερικανός της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, Γκλεν Κόζι ήταν άστοχος, όμως στο τέλος βοήθησε πολύ στη διατήρηση της ηρεμίας και της διαφοράς.

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 30-39, 51-60, 70-78

Η στατιστική των δύο ομάδων με ένα κλικ:

 

Δείτε τη photo gallery του αγώνα: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Basket League 2020-2021 Πρόγραμμα – Αποτελέσματα

Basket League 2020-2021 Βαθμολογία