www.allstarbasket.gr

Για τη διαδρομή του έως τον τίτλο του MVP που κατέκτησε φέτος, μίλησε στη Euroleague ο Βασίλιε Μίτσιτς, αποκαλύπτοντας ότι το ίνδαλμά του, είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης!

Ο Σέρβος γκαρντ της Εφές, ο οποίος θα διεκδικήσει απόψε τη Euroleague στον τελικό του Final 4 της Κολωνίας με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

“Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος, κι είναι κάτι που μπορεί να περιγράψει τι νιώθω τώρα. Κι είναι ακόμα καλύτερο το συναίσθημα γιατί δεν το περίμενα. Νιώθω ότι είμαι έτοιμος να κλάψω κάθε στιγμή, κάτι που δεν συνηθίζω βέβαια” λέει ο πρώτος MVP που αναδεικνύει η Εφές στην ιστορία.

“Είμαι ευτυχείς που είμαι σε αυτήν την ομάδα, με όλους αυτούς τους ανθρώπους, αυτήν την ομάδα. Είμαι σε μια ομάδα με μοανδικούς παίκτες, είναι κάτι το φανταστικό.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια αντιλήφθηκα τι πρέπει να κάνω για να φτάσω στο ψηλότερο επίπεδο, πώς η συνέπεια είναι αυτή που μετράει κι είναι σημαντική. Να έχει πιο πολλές καλές στιγμές, από άσχημες”..

Στη συνέχεια ο 27χρονος γκαρντ της Εφές μίλησε για το ίνδαλμά του:

“Το ίνδαλμά μου, ο αγαπημένος παίκτης ήταν ο Διαμαντίδης.

Πάντα ακολουθούσα τον τρόπο που παίζει. Ήταν πάντα… παντού, η ομάδα του ήταν πάντα στην κορυφή.

Έδινε πάντα το κάτι παραπάνω, το οποίο ενδεχομένος να μην είναι ορατό, από στατιστικής πλευράς.

Τον έβλεπα κι έλεγα, ω, ο MVP, πόσο μακριά να απέχει αυτό και τώρα συνέβη! Είναι όμορφο!

Είμαι 27 ετών, ελπίζω να μείνω υγιής, τα καλύτερά μου χρόνια έρχονται. Ως πόιντ γκαρντ πρέπει να ωριμάσεις, να αποκτήσεις αρκετή εμπειρία ώστε να ηγηθείς σε μια ομάδα. Αυτό το βραβείο σε αυτήν την ηλικία δίνει έξτρα κίνητρο, για να συνεχίσεις ό,τι κάνεις και πιστεύω ότι θα συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο”.

Δείτε τη συνέντευξη του MVP Μίτσιτς: