www.allstarbasket.gr

Ο Λάρι Μπερντ… στραγγάλιζε τις αντίπαλες άμυνες στην καριέρα του στο ΝΒΑ και ο Τζαμπάρι Μπερντ προσπάθησε 12 φορές να στραγγαλίσει την κοπέλα του!

Ο 24χρονος γκαρντ των “Κελτών” συνελήφθη για επίθεση στη σύντροφό του, την οποία φέρεται να χτυπούσε επί 4 ώρες στο διαμέρισμά τους, ενώ επιχείρησε 12 φορές να την στραγγαλίσει!

Ο δικαστής αποφάσισε να ορίσει εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων, ενώ στον Μπερντ τέθηκαν μία σειρά από περιορισμούς, αφού δεν επιτρέπεται να έχει επαφή με την σύντροφό του.

Οι Σέλτικς λένε ότι «ανησυχούν βαθιά» για τις κατηγορίες εναντίον του παίκτη τους και συνεργάζονται με το ΝΒΑ και τις τοπικές αρχές για να βοηθήσουν στην έρευνα.

Ο ίδιος ο Μπερντ τόνισε σε δήλωσή του ότι απομακρύνεται από τους Σέλτικς καθώς ασχολείται με τα νομικά και ιατρικά ζητήματα του και πρόσθεσε: “Δεν επιδοκιμάζω τη βία κατά των γυναικών. Είμαι αισιόδοξος ότι σε εύλογο χρόνο και διαδικασία, θα μπορέσω να ανακτήσω την εμπιστοσύνη όλων”.

Ο εκπρόσωπος του NBA ανέφερε σχετικά: “Οι ισχυρισμοί είναι ενοχλητικοί και διεξάγουμε πλήρη διερεύνηση του θέματος. Έχουμε έρθει σε επαφή με τις τοπικές αρχές από τότε που μάθαμε το περιστατικό”.