www.allstarbasket.gr

Φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Ούνικς Καζάν θα δώσει την Τετάρτη (19/09) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζοντας την προετοιμασία του για την προσεχή σεζόν.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη και του Κώστα Καϊμακόγλου βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, το Σάββατο (15/09) νίκησε σε φιλικό αγώνα τον Προμηθέα στην Πάτρα με 85-69, ενώ θα πάρει μέρος και στο τουρνουά του Ηρακλείου (21-23/09).

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη ρωσική ομάδα θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Οι “πράσινοι” επιστρέφουν στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας (17/09) έπειτα από τη συμμετοχή τους στο τουρνουά «ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο.

Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, εξάλλου, με ανακοίνωσή της συνεχάρη την Εθνική μας ομάδα για την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Η ανακοίνωση: 

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ για την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας!

Η Επίσημη Αγαπημένη όλων των Ελλήνων πέτυχε τον στόχο της έχοντας το απόλυτο νικών στα προκριματικά. Πολλά μπράβο στους προπονητές, στους αθλητές και σε όλους τους συντελεστές αυτής της ομάδας”.