www.allstarbasket.gr

Βόμβα στις τάξεις των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, καθώς ο Τζίμι Μπάτλερ ζήτησε ανταλλαγή και παρέδωσε λίστα με τρεις επιθυμητούς προορισμούς.

Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν είναι ευχαριστημένος με τους Τίμπεργουλβς και γι΄αυτό ζητάει ανταλλαγή. Σύμφωνα με τον έγκυρο, Σαμς Χαράνια, ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε να φύγει από τους “Λύκους”.

Ο, επίσης έγκυρος, Άντριαν Βοϊναρόφσκι έγραψε στο Twitter ότι ο Μπάτλερ έχει δώσει λίστα στην ομάδα του με τρεις ομάδες που θα τον ενδιέφεραν να αγωνιστεί. Πρόκειται για τους Μπρούκλιν Νετς, τους Λος Άντζελες Κλίπερς και τους Νιού Γιόρκ Νικς, οι οποίες μπορούν να του προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2019. Μάλιστα, ο Μπάτλερ φαίνεται να προτιμάει την ομάδα του Λος Άντζελες.

Επίσης, ο Μπάτλερ ενημέρωσε ο ίδιος προσωπικά τον προπονητή του, Τομ Τίμποντο, σε συνάντηση που είχαν οι δύο άντρες στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε τις αντιρρήσεις του γύρω από το ζήτημα και δεν εμφανίστηκε ζεστός σε μία πιθανή ανταλλαγή του Μπάτλερ.

Σε μία εβδομάδα αρχίζουν οι προπονήσεις για τους Τίμπεργουλβς και το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Μπάτλερ να μην βρίσκεται στην ομάδα της Μινεσότα. Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέτρησε 22.2 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ, 2 κλεψίματα ανά 36.7 λεπτά συμμετοχής.