www.allstarbasket.gr

Την ευκαιρία που του δίνει η Βαλένθια να παίξει στη Liga Endesa θέλει να αρπάξει ο Ολιβιέ Χάνλαν που αναμένεται να φύγει από τον Άρη.

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του πρόκειται να κάνει ο Ολιβιέ Χάνλαν αγωνιζόμενος στη Liga Endesa με τη φανέλα της Βαλένθια, που του προτείνει συμφωνία συνεργασίας τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Εφόσον ο Καναδός παίκτης συμφωνήσει, όπως φημολογείται, θα εγκαταλείψει τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη το συντομότερο, ώστε να μεταβεί στην Ισπανία και να ξεκινήσει τη νέα του “περιπέτεια”.

Καλύπτοντας το “κενό” που αφήνει ο τραυματίας Κλέμεν Πρέπελιτς στην περιφέρεια της ομάδας του Τζοάν Πενιαρόγια, αφού θα χάσει το υπόλοιπο διάστημα της τρέχουσας σεζόν.

Με τον Άρη να αποχαιρετά έναν σταθερό σκόρερ, καθώς αποδεικνύουν και οι μέσοι όροι του στη φετινή Stoiximan Basket League, όπου είχε 20.8 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ ανά παιχνίδι.

Φυσικά ο Άρης θα λάβει ένα ποσό από την ισπανική ομάδα, που αυτήν την εποχή είναι πολύ σημαντικό, ώστε να καλύψει τρέχουσες υποχρεώσεις.