Στρέλνιεκς - Γουέμπστερ - Γκιφάι

Παρελθόν αποτελούν για τη Ζαλγκίρις οι Γιάνις Στρέλνιεκς, Νιλς Γκιφάι και Τάι Γουέμπστερ, με την ομάδα του Κάουνας να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Ο 32χρονος Στρέλνιεκς είχε 6,5 πόντους και 1,8 ασίστ μέσο όρο στη EuroLeague με τη Ζαλγκίρις. Ο Λετονός είχε ελαφρώς καλύτερους αριθμούς στo λιθουανικo πρωτάθλημα, σημειώνοντας 7 πόντους και 2,8 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Γκιφάι είχε παρόμοια νούμερα τόσο στην EuroLeague όσο και στο πρωτάθλημα Λιθουανίας. Ο Γερμανός είχε 5,6 πόντους και 2,7 ριμπάουντ μέσο όρο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση συλλόγων και 5,9 πόντους και 3,3 ριμπάουντ στο εσωτερικό μέτωπο.

Ο τελευταίος που εντάχθηκε στην ομάδα είναι ο Γουέμπστερ,, ο οποίος έφτασε στο Κάουνας από τη Νέα Ζηλανδία τον Νοέμβριο. Είχε μέσο όρο 4 πόντους ανά αγώνα στη EuroLeague και 7,8 πόντους και 2,2 ασίστ ανά αγώνα στo λιθουανικo πρωτάθλημα.

“Η Ζαλγκίρις Κάουνας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους τρεις παίκτες για τη δουλειά τους και να τους ευχηθεί καλή τύχη στη μελλοντική τους καριέρα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

https://twitter.com/bczalgiris/status/1537677233833254912