allstarbasket.gr

Ποδοσφαιρικό και μπασκετικό υπερθέαμα με περισσότερες από 60 συναρπαστικές αναμετρήσεις περιμένει τους συνδρομητές NovaWind αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο και στο παρκέ του Novasports!

Οι αγώνες της Εθνικής μπάσκετ με τη Σερβία και το Βέλγιο για την δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA, η 2η αγωνιστική της Super League με Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία, όλοι οι αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος της Premier League, η συναρπαστική ισπανική LaLiga Santander με Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ, η γερμανική Bundesliga με Μπάγερν – Γκλάντμπαχ, η γαλλική Ligue 1 με το νέο ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό, η ολλανδική Eredivisie, η βελγική Jupiler Pro League και άλλα πολλά υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις από την Τετάρτη 24 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος τα φώτα πέφτουν στην επίσημη αγαπημένη, την Εθνική  μπάσκετ και τους δύο αγώνες,  με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα υπόλοιπα αστέρια για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 της FIBA.

Πρώτος αγώνας με τη Σερβία στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου (25/8, 21:00, Novasports Prime & Novasports News) και λίγες ημέρες μετά, με το Βέλγιο (28/8, 20:00, Novasports4 & Novasports News), στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και επιλεγμένους αγώνες με τις κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος, όπως τις ΗΠΑ, Αργεντινή, Γαλλία αλλά και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις για τον όμιλο της Εθνικής, Λετονία – Τουρκία, Βέλγιο – Μ. Βρετανία και Τουρκία – Σερβία.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova – Wind έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή.

Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής στο Novasports:

Τετάρτη 24 Αυγούστου

  • 18:00 Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023 Β’ γύρος: Γεωργία-Ολλανδία, Novasports4 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
  • 18:30 Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023: Ουκρανία-Ιταλία, Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
  • 21:30 Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023: Γαλλία-Τσεχία, Novasports Prime σε περιγραφή του Χαράλαμπου Σαραντινάκη

 

Πέμπτη 25 Αυγούστου

  • 19:30 Μουντομπάσκετ 2023: Λετονία-Τουρκία, Novasports2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
  • 20:00 Playmakers, Α΄ μέρος, Novasports Prime και στο YouTube κανάλι του Novasports με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Δώρα Παντέλη
  • 21:00 Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023 Σερβία-Ελλάδα, Novasports Prime & Novasports News και στο YouTube κανάλι του Novasports σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και του Δημήτρη Καρύδα
  • 21:30 Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023: Σλοβενία-Εσθονία, Novasports4 σε περιγραφή του Χαράλαμπου Σαραντινάκη
  • 21:30 Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023: Βέλγιο-Μ. Βρετανία, Novasports5 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη
  • 23:00 Playmakers, B΄ μέρος, Novasports Prime και στο YouTube κανάλι του Novasports με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Δώρα Παντέλη

Παρασκευή 26 Αυγούστου

  • 05:40 Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023: Καναδάς-Αργεντινή, Novasports4 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα
  • Σάββατο 27 Αυγούστου
  • 21:00 Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023: Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Γαλλία, Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
  • 21:30 Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023: Ιταλία-Γεωργία, Novasports5 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

Κυριακή 28 Αυγούστου

  • 19:00 Playmakers Α΄ μέρος, Novasports4 και στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου
  • 20:00 Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023: Ελλάδα-Βέλγιο, Novasports4 & Novasports News και στο YouTube κανάλι του Novasports σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη και του Γιώργου Βαλαβάνη
  • 20:00 Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023: Τουρκία-Σερβία, Novasports5 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
  • 22:00 Playmakers Β΄ μέρος, Novasports4 και στο YouTube κανάλι του Novasports με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου

 

Δείτε το video των Novasports:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Το πανόραμα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (Ευρώπη)

ΕΟΝ: Δωρεάν οι “μάχες” της Εθνικής με Σερβία και Βέλγιο (vid)